rss

Dacia Lodgy Glace, o noua victorie la Trofeul Andros

  1. 20/12/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: andros, Dacia, lodgy
    Vezi toate fotografiile (1)

    La o saptamana dupa prima victorie pentru Dacia Lodgy Glace, echipa Dacia a revenit in Alpi, la cursa de la Alpe d'Huez. In clasamentul general, Alain Prost a obtinut locul 1, fiind a doua etapa consecutiva castigata de cvadruplul campion mondial de F1.

    Echipa Dacia a stabilit o strategie adaptata conditiilor de pista, luand in calcul ca, la fel ca si in Andora, utilizarea anvelopelor va avea un rol decisiv. Astfel, Evens Stievenart a hotarat sa nu forteze nota in prima mansa, in timp ce Nicolas Prost a obtinut locul zece.

    Alain Prost a concurat in ultima serie, cvadruplul campion mondial de F1 facand dovada unui parcurs exemplar timp de patru ture. Din pacate, Prost a ratat cel mai bun timp cu o zecine de secunde, obtinand astfel locul al treilea.

    La sfarsitul mansei de calificari, Alain Prost s-a situat pe locul al 5-lea, Evens Stievenart pe locul 9 si Nicolas Prost pe locul 15.

    In a doua sesiune, masinile Dacia Lodgy „Glace” au reusit o prima mansa de calificari foarte buna, Alain Prost clasandu-se pe locul al 3-lea, urmat de Evens Stievenart, pe locul 4, si de Nicolas Prost, pe locul 10.

    In clasamentul general, Alain Prost a obtinut locul 1, cu 444 puncte, Evens Stievenart, pozitia a saptea, cu 410 puncte, iar Nicolas Prost a obtinut locul 15, cu 332 puncte.

    Alain Prost este singurul pilot care a castigat in acest sezon doua etape consecutive in clasamentul Trofeului Andros. Urmatoarea etapa va avea loc in zilele de 6 si 7 ianuarie 2012, la Isola 2000.

    Vizualizari: 2245
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »