rss

Dacia Lodgy a castigat Trofeul Andros

 1. 30/01/2012
 2. Categoria: Dacia
 3. Tags: andros, Dacia, lodgy
  Vezi toate fotografiile (1)

  Dacia Lodgy si Alain Prost au iesit invingatori in etapa finala a competitiei Trofeul Andros, editia 2011/2012, dupa ce doua sezoane pilotul francez s-a situat pe pozitia a doua, alaturi de Duster Ice.

  Statiunea Super Besse i-a purtat noroc lui Alain Prost si autoturismului Dacia Lodgy Glace. La volanul versiunii de competitie a viitorului monvolum Dacia, Proust a reusit sa se claseze pe primul loc in clasamentul general.

  Desi ultima etapa nu a demarat cu Alain Prost ca favorit principal, cvadruplul campion mondial de Formula 1 a trecut cu brio de ambele manse ale calificarilor si de cursa principala finala, depasindu-l astfel in clasamentul general pe Benjamin Riviere (Skoda Fabia).

  Astfel, dupa doi ani in care pilotul francez a fost desemnat vicecampion cu Duster Ice, editia 2011/2012 a competitiei s-a incheiat cu succes, de data aceasta cu alta masina Dacia.

  Traiectoria lui Alain Prost nu a fost lipsita de incidente, acesta fiind acrosat in prima cursa. Din fericire pentru pilotul francez, Dacia Lodgy Glace a fost reparata la timp cat sa castige detasat a doua cursa.

  La Trofeul Andros a mai participat cu un alt exemplar Dacia Lodgy si Evens Stievenart, aflat la prima participare. Totusi, pilotul a reusit sa se claseze pe pozitia a cincea.

  Pentru a putea face fata conditiilor vitrege, monovolumul Dacia a fost echipat cu un propulsor V6, care produce 355 Cai Putere si un cuplu maxim de 360 Nm.

  Vizualizari: 2310