rss

Dacia Lodgy, prima imagine cu interiorul

  1. 24/01/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, lodgy
    Vezi toate fotografiile (4)

    Interiorul celui mai asteptat monovolum a fost dezvaluit pe un forum francez prin intermediul unor poze spion. Este vorba de Dacia Lodgy, asteptat sa debuteze oficial la Salonul Auto de la Geneva.

    Constructorul roman a dezvaluit in urma cu cateva saptamani primele doua imagini cu viitorul Dacia Lodgy, insa acestea nu tradau habitaclul. Misterul a fost rezolvat, pe worldscoop.forumpro.fr fiind publicate primele cadre cu exemplarul utilizat pentru teste.

    Monovolumul low-cost va fi oferit atat intr-o versiune cu cinci locuri, cat si in una cu sapte locuri. Modelul va fi produs la uzina Renault din Tanger, Maroc, si va ajunge pe piata din Romania la inceputul verii.

    Punctul forte va fi spatiozitatea, Dacia fiind recunoscuta pentru caracterul practic al gamei de modele.

    Desi oficialii Dacia au fost discreti in ceea ce priveste lista de preturi, mass-media nu a intarziat sa speculeze. Potrivit unei publicatii franceze, noul Lodgy ar putea avea un pret de baza mai mult decat competitiv: 10.000 euro.

    Autoturismul va fi produs la uzina Renault din Maroc, si nu la Mioveni, pe fondul mai multor avantaje: scutiri de taxe, existenta unui teren de 314 hectare si salarii ce nu depasesc 240 euro pe luna.

    Vizualizari: 3789
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »