rss

Dacia Lodgy Glace, locul trei in prima etapa a Trofeului Andros

  1. 06/12/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, lodgy
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Lodgy Glace, versiunea de competitie a viitorului monovolum autohton, a obtinut locul trei in prima etapa de la Val-Thorens a Trofeului Andros, performanta realizata de Evens Stievenart. Saptamana viitoare echipa Dacia va evolua la Andora.

    In clasamentul general al primei etape, prima pozitie a fost ocupata de Olivier Panis cu Skoda Fabia, iar pe locul doi s-a clasat Jean-Philippe Dayraut cu modelul Mini Countryman. Alain Prost cu acelasi Dacia Lodgy Glace si-a adjudecat pozitia a opta.

    "Am abordat un stil de pilotaj adaptat suprafetei acoperite cu gheata, in conditiile in care conditiile reale au fost mai curand apropiate de cele ale unui pilotaj pe circuit. Voi tine cont de aceasta in etapele viitoare. Privind lucrurile pozitiv, ce este important e ca am obtinut puncte si, mai ales, ca am putut aprecia cu totii care sunt capacitatile Dacia Lodgy "Glace". Pornesc in etapa viitoare de pe pozitia a treia in Trofeul Andros, ceea ce este multumitor. Vom lucra in echipa pentru ca Alain Prost sa revina rapid si sa preia controlul acestui sezon atat de disputat al Trofeului Andros", a declarat Evens Stievenart.

    Pentru a putea face fata conditiilor vitrege, monovolumul Dacia a fost echipat cu un propulsor V6, care dezvolta 355 Cai Putere si un cuplu maxim de 360 Nm.

    Versiunea de serie va fi lansata oficial in luna martie 2012, la Salonul Auto de la Geneva, si ar putea avea un pret de pornire foarte competitiv: 10.000 euro. Primele exemplare de pre-serie Lodgy au fost deja produse la uzina din Tanger, Maroc.

    Vizualizari: 2909
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »