rss

Dacia lanseaza proiectul online Fabrica de Masini

  1. 21/09/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Sandero
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia da startul celei de-a doua editii a jocului online interactiv numit Fabrica de Masini. Proiectul este un concurs online de aventura si calatorie, care recreeaza in medil virtual intamplari si experiente din viata reala la volan.

    Jocul online interactiv revine cu o noua interfata grafica si un nou mecanism de joc, concurentii participand direct la fabricarea propriilor autoturisme.

    Ulterior, sunt incurajati sa-si organizeze traseele intr-un mod cat mai eficient, pentru a acumula puncte. In tot acest timp, ei trebuie sa-si intretina vehiculul, sa-l alimenteze si sa ajunga cu bine la destinatia aleasa.

    Mecanismul de joc al acestei editii nu se limiteaza la parcurgerea unui numar cat mai mare de kilometri, ci stimuleaza si cunoasterea unor obiective turistice din tara si din Europa.

    In a doua editie a jocului, Dacia a implementat si o aplicatie pentru Facebook, care permite celor interesati sa joace direct din contul perconal.

    Finalul concursului va aduce pentru participanti o serie de premii printre care se numara si doua autoturisme Dacia Sandero.

    Vizualizari: 2610