rss

Dacia lanseaza doua noi modele in acest an

  1. 18/05/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, dokker, lodgy
    Vezi toate fotografiile (2)

    Dacia va lansa in al doilea semestru al acestui an un vehicul de persoane si unul comercial. Cele doua noi modele se vor regasi in gama constructorului auto roman sub denumirile Dokker si Dokker Van.

    Ambele modele vor fi construite la uzina Renault din Tanger, Maroc, ca si noul Lodgy. Numele Dokker este un derivat al termenului englezesc "“dockworker”, care desemneaza muncitorii care asigura incarcarea si descarcarea navelor intr-un port, cele doua autotovehicule fiind destinate clienţilor din zona comercială.

    Dacia prezinta doua noi modele care se vor alatura in acest an familiei sale : Dokker, un vehicul polivalent si Dokker VAN, o furgoneta functionala”,  se mentioneaza in comunicatul oficial.

    Dokker este un vehicul cu cinci locuri, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante, care dispune de un portbagaj generos si ofera o modularitate intuitiva. Astfel, Dacia Dokker este este potrivit atat pentru calatorii pentru cinci pasageri adulti, cat si pentru transportarea, la nevoie, a unor obiecte voluminoase.

    Versiunea utilitara, Dokker VAN, asigura un volum de incarcare la cel mai bun nivel din segment si un consum de carburant redus.

    Cele doua modele vor fi lansate pe piata din Romania in a doua parte a acestui an. Dacia nu a anuntat inca preturile de comercializare ale celor doua autovehicule, insa, potrivit francezilor de la L'Automobile Magazine,  varianta pe benzina ar putea costa mai putin de 10.000 de euro, iar varianta diesel, 11.500 euro.


    Vizualizari: 6509