rss

Dacia Dokker Stepway nu va fi vandut pe piata din Romania

  1. 09/11/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, dokker, Stepway
    Vezi toate fotografiile (1)

    Proaspat lansat la Salonul Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway nu va fi disponibil si pe piata din Romania. Singura piata care se va bucura de monovolumul cu veleitati sportive va fi Turcia.

    Versiunea speciala Dokker Stepway, recent prezentata la Salonul Auto de la Istanbul, nu va fi oferita si clientilor romani, devenind astfel prima Dacie care nu va fi comercializata pe piata locala. Mai mult decat atat, modelul produs in Tanger, Maroc, va fi oferit exclusiv clientilor turci.

    Dokker Stepway beneficiaza la exterior de bandouri de protectie din plastic la nivelul bosajelor si al partii inferioare a caroseriei, jante speciale, bare de amarare pe acoperis, ornamente cromate pentru proiectoare si un ornament de culoare gri, sub spoilerul frontal, plus o serie de dotari speciale, printre care sistemul MediaNav.

    Dacia Dokker este un monovolum cu 5 locuri, practic si polivalent, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante. Avand un portbagaj de 800 de litri si o lungime de incarcare de 1,16 m, Dokker se adreseaza clientilor care isi doresc un vehicul cu posibilitati multiple de utilizare, care sa asigure atat o calatorie in conditii de confort pentru 5 adulti, cat si transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase.

    Versiunea utilitara, Dokker VAN, se adreseaza intreprinzatorilor si societatilor comerciale. Masina sigura un volum de incarcare de 3,3 m3 si o lungime de incarcare de 1,9 m.

    Monovolumul Dokker este produs la uzina din Tanger, Maroc.

    Vizualizari: 3911
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »