rss

Dacia Dokker si Dokker Van, noi imagini oficiale

  1. 19/06/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, dokker, lodgy
    Vezi toate fotografiile (16)

    Dacia a dezvaluit o galerie de imagini proaspete cu cele mai noi propuneri, Dokker si Dokker Van. Cele doua modele comerciale impart platforma mecanica cu recent lansatul Lodgy si promit sa impresioneze prin functionalitatea oferita.

    Dacia a publicat noi fotografii cu Dokker si Dokker Van, modele ce sunt produse, alaturi de Lodgy, la uzina Renault din Tanger, Maroc, si vor fi lansate pe pietele europene pana la sfarsitul acestei luni.

    Numele Dokker este un derivat al termenului englezesc "“dockworker”, ce desemneaza muncitorii care asigura incarcarea si descarcarea navelor intr-un port. In aceasta ordine de idei, cele doua autovehicule Dacia mizeaza pe latura practica, Dokker fiind un vehicul polivalent cu cinci locuri si interior modular, iar Dokker VAN, o furgoneta functionala, care ofera doar doua locuri, spatiul din spate fiind rezervat marfurilor.

    Dacia pluseaza, dupa cum era de asteptat, la capitolul preturi, cele doua modele urmand a fi oferite la tarife mai mici decat Lodgy, insa cu mai putine dotari standard. Spre deosebire de monovolumul Lodgy, cele doua autovehiculele ar putea sa nu dispuna de sistemul multimedia oferit pe Lodgy, iar senzorii de parcare si limitatorul de viteza sa fie oferite doar in versiunile de top.

    Desi nu au dezvaluit cifrele, francezilor de la L'Automobile Magazine anunta un pret de baza sub 10.000 euro pentru varianta pe benzina si 11.500 euro pentru versiunea diesel.

    Vizualizari: 2020