rss

Dacia ar putea lansa o masina sport

  1. 10/12/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Logan, Sport
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia ar putea avea in curand in gama o masina sport cu doua locuri. Acest plan ar putea deveni realitate daca va fi luata in considerare dorinta sefului diviziei britanice Dacia.

    Dacia si-ar putea completa oferta cu o sportiva cu doua locuri. Aceasta este dorinta lui Thierry Sybord, directorul Dacia din Marea Britanie. "Dupa parerea mea, o masina sport este exact ceea ce ne trebuie", a declarat Sybord. "Ca si originalul Alpine, va fi un autoturism simplu, accesibil si mai ales distractiv de condus. Nu neaparat foarte rapid."

    Luna trecuta a fost anuntat un joint-venture intre Renault si Caterham prin intermediul caruia va fi renascut brandul Alpine. Marca va cuprinde o gama de viitoare modele sport, insa este prea putin probabil ca Dacia sa beneficieze de pe urma tehnologiilor si platformei ce urmeaza a fi dezvoltate.

    "Noua platforma Alpine va fi prea scumpa pentru Dacia. Pentru a-si pastra caracterul low-cost, viitoarea sportiva ar putea utiliza arhitectura Logan, ca toate celelalte modele Dacia, aceasta urmand a fi adaptata noilor cerinte. Intr-un fel, se va asemana cu Mazda MX-5, insa va fi mai ieftina", a explicat oficialul Dacia.

    "In viziunea mea, gama Dacia ideala este formata din Duster, cele doua versiuni Sandero, Lodgy (cu un eventual facelift) si o masina sport pentru clientii tineri", a completat Sybord.

    Momentan nu exista confirmari oficiale care sa anunte un astfel de model in gama brandului low-cost.

    Vizualizari: 10276
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »