rss

Dacia aduce la Geneva doua modele noi

  1. 01/03/2013
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, facelift, Logan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva doua modele noi, a anuntat diviza germana a constructorului auto. Unul va fi noul Logan MCV, in timp ce noutatea cu numarul doi ar putea fi reprezentata Duster facelift.

    Dupa ce in toamna anului trecut au propus clientilor noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway, lansari asteptate cu sufletul la gura, Dacia continua sa isi reinnoiasca gama de modele. Astfel, desi in general au preferat discretia, oficialii Dacia au recunoscut pe pagina oficiala de Facebook a diviziei germane ca au pregatit pentru Geneva doua surprize. Evident, nu au dat mai multe detalii.

    Totusi, constructorul auto din Mioveni ar putea dezvalui noua generatie Logan MCV. Pe lista ar putea figura cu varianta cu facelift a SUV-ului Duster. In ceea ce priveste Logan MCV, modelul va prelua modificarile stilistice regasite pe Logan si Sandero, in special in partea frontala. Posteriorul se va diferentia de restul gamei, urmand a avea stopuri verticale si un spoiler nou.

    Surpriza numarul doi ar putea fi reprezentata de Duster facelift, model ajuns deja la varsta de trei ani. Pentru a-i improspata imaginea si a-i mentine sau chiar creste cifra de vanzari, lansarea unui facelift ar fi mai mult decat binevenita.

    Este de asteptat ca aspectul frontal sa fie usor modificat, cu un nou calandru si blocuri optice mai mici. La interior ne putem astepta la noi ceasuri de bord, precum si la noi dotari: cruise control, sistem multimedia cu navigatie si comenzi pe volan.

    Mai multe informatii vom afla in apropierea marelui eveniment auto.

    Vizualizari: 12325
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »