rss

Cat va costa noua Dacia Citadine

  1. 26/03/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: citadine, Dacia, lodgy
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia va lansa in urmatorii ani un nou model destinat marilor aglomerari urbane. Masina se va numi Citadine si ar putea avea un pret de pornire de numai 5.000 euro.

    Nici nu au lansat bine monovolumul Lodgy, ca cei de la Dacia au inceput deja sa lucreze la dezvoltarea unui city car practic si, cel mai important, low-cost, anunta germanii de la Autobild.

    Potrivit publicatiei, Dacia va propune noua Citadine la un pret mai mult decat competitiv de 5.000 euro, modelul urmand a fi oferit in varianta de caroserie cu cinci usi.

    Citeste si Noul monovolum Dacia Lodgy costa 9.500 Euro, cu TVA inclus

    Cu o lungime de 3,5 metri, autoturismul ar putea fi construit pe platforma mecanica a varului Renault Twingo. Modelul va concura cu trio-ul Volkswagen Up!, Seat Mii si Skoda  Citigo, insa va veni cu un atuu de neegalat: pretul de comercializare.

    Gama de motorizari va fi reprezentata de unitatea de 0.9 litri, in trei cilindri, diponibila in variante de 60, 75 si 90 Cai Putere. Noua Dacia Citadine ar putea fi lansata pe piata cel mai devreme in anul 2015.

    Constructorul auto roman a lansat de curand monovolumul Lodgy, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva. Noul model poate fi comandat incepand cu data de 7 martie 2012, la un pret de baza de 9.500 euro (TVA inclus).

    Vizualizari: 10855