rss

Noua Dacia Sandero Stepway, in Romania de la 10.800 euro

  1. 09/10/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Sandero, Stepway
    Vezi toate fotografiile (12)

    Dupa debutul oficial de la Salonul Auto de la Paris, Dacia anunta preturile de comercializare pentru noul Sandero Stepway. Versiunea cu look de crossover a modelului Sandero poate fi deja comandata in Romania, fiind disponibila la un pret de pornire de 10.800 euro.

    Noua Dacia Sandero Stepway este oferita pe piata locala la un tarif de baza de 10.800 de euro, pentru versiunea pe benzina, si 12.200 euro, pentru versiunea diesel. Modelul se diferentiaza de generatia precedenta printr-o serie de linii ce ii confera un statut clar de crossover.

    Comparativ cu Sandero standard, versiunea cu veleitati de off-roader are o garda la sol mai mare cu 40 mm si un set de jante de 16 inci cu design special. Caroseria este ornamentata cu o centura inferioara neagra, iar spoilerele prezinta, de asemenea, detalii negre.

    Printre detaliile ce il diferentiaza de versiunea traditionala se numara si logo-urile laterale "Stepway", barele de amarare de pe plafon si stopurile cu fundal mai intunecat.

    Daca la exterior diferentele sunt evidente, la interior lucrurile stau cam la fel, cu un bord cu acelasi design. Optiunile raman aceleasi, printre care enumeram sistemul Media Nav, cruise controlul, limitatorul de viteza si senzorii de parcare. In ceea ce priveste spatiul oferit, noul Sandero Stepway dispune de un portbagaj de 320 litri.

    Gama de motorizari este formata din doua unitati: motorul turbo TCe in trei cilindri, de 0,9 litri si 90 CP, precum si dCi-ul de 90 CP, care promite numai 105 g/km CO2.

    Vizualizari: 8183