rss

Video: Viitorul Dacia Logan, surprins in teste

  1. 24/07/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Viitorul Dacia Logan a fost surprins de jurnalistii de la Carparazzi in timpul testelor. Filmul spion tradeaza un Logan 2 puternic camuflat, ale carui blocuri optice amintesc de noile Lodgy si Dokker. Debutul oficial va avea loc anul viitor la Salonul Auto de la Geneva.

    Dacia Logan 2 se pregateste de lansare, noua generatie aflandu-se in prezent in etapa de testare, fapt ce a oferit ocazia celor de la Carparazzi sa surprinda modelul in plina actiune. Potrivit presei franceze, viitorul Logan va fi mai lung (4,4 metri lungime, fata de cei 4,25 metri actuali).

    Desi este aproape in totalitate camuflat, blocurile optice fac trimitere la cele regasite pe noile Dacia Lodgy si Dokker, iar stopurile au orientare orizonatala, nu verticala ca in prezent.

    Noul Logan ar putea fi oferit la un pret cu 200 euro mai mare pe piata franceza, ceea ce inseamna ca tarifele pentru varianta de baza vor pleca de la 7.800 de euro, speculeaza presa din Franta. Din pacate pentru uzina Dacia de la Mioveni, o parte din productie ar putea fi mutata in Maroc, la uzina din Tanger, alaturi de Dacia Lodgy.

    Noua generatie Logan va fi lansata oficial in luna martie a anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Debutul comercial ar putea avea loc la finele anului 2013.

    Modelul Dacia Logan a fost lansat in 2004 si a fost cel care a revitalizat brandul autohton Dacia. Constructorul auto de la Mioveni a lansat in 2008 modelul cu facelift.

    Vizualizari: 6989