rss

Noul Dacia Logan va fi oferit cu sistemul Start-Stop din 2012

  1. 07/09/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia se aliniaza trendului eco si planuieste introducerea sistemului Start &Stop pentru noua generatie Logan, care va ajunge pe piata la finele anului 2012 sau incepul lui 2013..

    Demonstrand ca si brandurile low-cost se preocupa de protejarea mediului inconjurator prin reducerea nivelului de emisii si consum, constructorul roman va echipa Loganul cu renumitul sistem Start &Stop. Totusi, sistemul micro-hibrid nu va fi unul foarte evoluat, acesta nefiind disponibil si cu tehnologia de regenerare a energiei la franare.

    Chiar si asa, planurile Dacia anticipeaza faptul ca un astfel de sistem se va regasi in curand in oferta standard a tuturor producatorilor auto, daca trendul o cere.

    Desi nu exista inca o confirmare oficiala, primul model care va primi aceasta inovatie va fi noul Logan, cunoscut la nivel intern sub numele de cod X52.

    Implementarea unor solutii care sa asigure un plus de eficienta pare sa fie pasul firesc, in conditiile in care constructori precum Skoda sau Peugeot intentioneaza sa atace segmentul low-cost, un teren in care Dacia a jucat pana acum cu succes.

    Vizualizari: 6756