rss

Noul Dacia Logan va fi mai agresiv

 1. 16/09/2011
 2. Categoria: Dacia
 3. Tags: Dacia, Logan
  Vezi toate fotografiile (1)

  Viitorul Dacia Logan va fi lansat oficial anul viitor, cu ocazia Salonului de la Paris. Noua generatie va fi mai moderna, mai agresiva, cu un aspect frontal care va inspira putere, a declarat Laurens van den Acker, designer sef al Renault, pentru 0-100.ro.

  Modelul low-cost al constructorului auto roman isi va pastra caracteristicile care l-au consacrat, ceea ce inseamna ca va fi in continuare spatios si, cel mai important, accesibil. In plus, Logan va fi mai sofisticat si cu linii mai moderne, preluand cateva elemente de la Duster, un real succes pentru Dacia.

  Astfel, Renault continua strategia de diferentiere intre cele doua marci: in timp ce designul gamei Renault este mai latin, cu linii senzuale, Dacia ramane o masina nordica.

  Cunoscut pe plan intern cu numele de cod X52, noul model ar putea primi si o tehnologie micro-hibrida, care sa reduca emisile de noxe si consumul de carburant. Sistemul Start &Stop nu va fi unul foarte evoluat si nu va include tehnologia de recuperare a energiei la franare.

  Potrivit unor informatii preliminare, noul model va masura 4,4 metri in lungime,  fata de cei 4,29 metri ai actualului Logan, si va fi oferit atat in varianta clasica de berlina, cat si sub forma unui hatchback, in doua volume.

  Dacia Logan a fost lansat pe piata in anul 2004, la patru ani distanta fiind propus modelul cu facelift.


  Vizualizari: 7908
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »