rss

Noile Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway au fost lansate in Romania

  1. 14/11/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan, Sandero
    Vezi toate fotografiile (15)

    Dacia a lansat oficial pe piata din Romania noile generatii ale modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway. Prezentate in premiera la Salonul Auto de la Paris, noile modele vin cu preturi de baza de 6.690 euro cu TVA pentru noul Logan si 6.990 euro cu TVA pentru noul Sandero.

    Noile generatii Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway au debutat oficial pe piata locala. Noul Logan este disponibil pentru clientii romani incepand de la pretul de 6.690 euro (TVA inclus), iar Sandero poate fi achizitionat incepand de la 6.990 euro cu TVA.

    Producatorul roman ofera in nivelul de echipare de baza, Acces, dotari precum bare de protectie fata si spate negre, jante de otel de 15 inch, oglinzi retrovizoare negre cu reglaj manual din interior, directie asistata, ABS, repartitor electronic de franare si AFU, sistem de control al traiectoriei (ESP) cu functia ASR, faruri de zi, airbag frontal pentru sofer si pasager, airbaguri laterale fata.

    Noul Sandero are un pret de pornire de 6.990 euro (cu TVA) si propune, in cadrul nivelului de echipare Acces acelasi dotari regasite si pe Logan.

    Clientii care doresc tapiterie din piele, sistemul MediaNav, computer de bord, aer conditionat, volan imbracat in piele, limitator de viteza vor alege nivelul de echipare superior, Laurate.

    Sandero Stepway este mai accesibil decat predecesorul sau pe majoritatea pietelor. In Romania, modelul este propus la tariful de 10.800 euro (TVA inclus), cu motorizarea pe benzina TCe 90. În versiunea diesel, modelul este disponibil la pretul de 12.200 euro (TVA inclus).

    Comenzile pentru piata romaneasca au fost lansate incepand cu data de 9 noiembrie.

    Vizualizari: 6305