rss

Lada Largus, alter ego-ul Dacia Logan MCV pentru Rusia

  1. 23/07/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Lada, Logan, MCV
    Vezi toate fotografiile (11)

    Lada lanseaza pe piata din Rusia noul Largus, model ce imparte in totalitate componentele cu Dacia Logan MCV. Breakul va fi comercializat la un pret de pornire de 10.600 euro in varianta pentru pasageri.

    Motivati de succesul inregistrat cu Dacia Logan MCV, cei de la Lada au preluat modelul, i-au pus sigla proprie si l-au denumit Lada Largus, miscare realizata prin intermediul parteneriatului ruso-francez AvtoVAZ - Renault-Nissan. Procesul de productie a necesitat o investitie de 550 milioane de dolari.

    Similar cu oferta regasita pe piata din Romania, Lada propune rusilor doua variante de caroserie: pentru pasageri, dar si cargo. Din punct de vedere estetic, deosebirile sunt minore: in partea frontala se remarca o bara transversala cromata, precum si logo-ul Lada.

    Noul Largus va fi disponibil in compania motorului de 1.6 benzina, declinat in doua versiuni de putere: 89 si 107 CP. Ambele vor fi cuplate la o transmisie manuala cu cinci rapoarte.

    Cele doua variante de caroserie vor fi comercializate exclusiv pe piata din Rusia la preturi de pornire echivalente cu 10.600 euro, respectiv 11.400 euro. Desi va fi lansat in aceasta luna, constructorul auto estimeaza o cifra de vanzari de 27.000 de unitati pana la finele anului.

    Vizualizari: 8607