rss

Dacia Logan iese din productie la sfarsitul anului

  1. 25/04/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, lodgy, Logan, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa mai mult de 1,5 milioane de unitati produse in 8 ani, actualul Dacia Logan va iesi din productie in luna decembrie, facand loc unei noi generatii.

    Dacia Logan a fost lansat in iunie 2004, moment in care marca autohtona a devenit cunoscuta la nivel european. Succesul comercial a generat venituri de aproximativ 15 miliarde de euro, 8% din exporturile Romaniei fiind datorate Dacia.

    Dupa 8 ani de istorie, actualul Logan va iesi la pensie in ultima luna a acestui an, pentru a face loc unei noi generatii cunoscute pana in prezent sub nume de cod "X52".

    Desi oficialii Dacia nu au mentionat inca data lansarii,  voci din mass-media au anuntat ca momentul lansarii va coincide cu Salonul Auto de la Paris. Potrivit unor informatii preliminare, noul model low-cost isi va pastra caracteristicile care l-au consacrat (spatios si accesibil), insa va avea un design mai modern.

    In plus, se pare ca Logan 2 va masura 4,4 metri in lungime,  fata de cei 4,29 metri ai actualului Logan, si va fi oferit atat in varianta clasica de berlina, cat si sub forma unui hatchback, in doua volume.

    Pana la debutul noului Logan, Dacia a lansat Lodgy, un monovolum disponibil atat cu cinci locuri, cat si cu sapte locuri. MPV-ul este produs la uzina Renault din Tanger, Maroc.



    Vizualizari: 2419
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »