rss

Dacia Logan 2, primele imagini spion

  1. 25/06/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dacia planuieste sa inlocuiasca actualul Logan cu o noua generatie mai moderna, dar care va pastra atributele ce au consacrat-o: pretul accesibil si caracterul practic. Iata primele imagini spion cu ceea ce pare a fi viitorul Logan, surprins in teste.

    Viitoarea generatie Dacia Logan a fost surprinsa in timpul testelor, anunta italienii de la Autoblog.it. Puternic camuflat, modelul nu dezvaluie foarte mult, cu exceptia blocurilor optice, care se aseamana cu cele regasite pe Lodgy si Dokker.

    Renault, proprietarul Dacia, va continua in aceeasi nota, mentinandu-i pretul mic, precum si dotarile mai putin generoase. Dincolo de atributele estetice si de confort, gama de motorizari Dacia Logan va fi mai eficienta si va beneficia de transmisii noi.

    Noul Logan ar putea fi lansat oficial sub forma de prototip in septembrie, la Salonul Auto de la Paris. Versiunea de serie va fi prezentata anul in primavara anului viitor, la Salonul Auto de la Geneva.

    Din 2004, grupul francez a vandut 1.110.397 exemplare Logan sub brandul Dacia si 1.053.215 maşini sub logo-ul Renault. Dezvoltat pentru cuceri piata low-cost, modelul Logan a fost vandut pe mai multe piete sub diverse branduri si nume: Renault Logan, Nissan Aprio (Mexico), Mahindra Verito (India) si Renault Tondar 90 (Iran).


    Sursa foto: autoblog.it

    Vizualizari: 2565