rss

Dacia Logan 2, primele imagini

  1. 17/08/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan, logan 2
    Vezi toate fotografiile (3)

    Grupul Renault pregateste terenul pentru inlocuirea celebrului Dacia Logan, lansat pe piata in anul 2004. Desi nu au aparut inca informatii oficiale, pe Internet circula primele imagini cu modelul pentru Rusia.

    Publicatia braziliana noticiasautomotivas.com.br a dezvaluit primele imagini cu mult-asteptata noua generatie a modelului Dacia Logan destinat clientilor rusi. Dupa cum poate fi observat din fotografii, designul este vizibil schimbat, noul bestseller beneficiind de noi blocuri optice, o noua grila si noi spoilere.

    In ciuda faptului ca nu au fost publicate informatii oficiale, Logan 2 ar putea avea la baza platforma lui Renault Fluence, ceea ce inseamna un habitaclu mai generos.

    Gama de motorizari nu este inca cunoscuta, insa oferta grupului Renault ar putea cuprinde unitatile 1.2, 1.6 si 2.0 pe benzina, precum si 1.5 dCI diesel. Din pacate pentru uzina Dacia de la Mioveni, o parte din productie ar putea fi mutata in Maroc, la uzina din Tanger, alaturi de Dacia Lodgy.

    Noul Logan va fi prezentat in primavara, la Salonul Auto de la Geneva. O versiune concept si-ar putea face aparitia luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris. Debutul comercial va avea loc in a doua jumatate a anului viitor.

    Proiectat din start a fi o masina ieftina, Logan a fost comercializat in toaa lumea sub diverse nume si branduri, printre care Renault Logan, Nissan Aprio (Mexico), Mahindra Verito (India) si Renault Tondar 90 (Iran).

    Din 2004, grupul francez a vandut 1.110.397 unitati Logan sub brandul Dacia si 1.053.215 masini sub logo-ul Renault. In anul 2008, Logan a primit un facelift.

    Vizualizari: 14990