rss

Dacia Logan, depasit doar de Mercedes SLS

  1. 19/09/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan, mercedes sls
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Logan a obtinut locul doi in cadrul competitiei "Legende pe roti" pentru anii 2000-2010. Primul loc a fost adjudecat de Mercedes-Benz SLS, in timp ce pe pozitia a treia s-a situat supercarul electric Tesla Roadster.

    Dacia Logan s-a clasat pe locul secund in topul modelelor care au marcat primul deceniu al secolului XXI, fiind depasita doar de Mercedes-Benz SLS in timp ce locul al treilea a fost ocupat de modelul electric Tesla Roadster.

    Lansat pe piata in anul 2004, modelul autohton a revolutionat piata auto, oferind un raport pret / prestatii/ spatiu interior fara egal. Disponibil initial intr-o singura versiune de caroserie, cu doua motorizari pe benzina, Logan a dat nastere unei adevarate familii de modele, care cuprinde, alaturi de berlina tricorp, un break, o furgoneta si un pick-up.

    Dacia Logan este comercializat 46 de tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu, dar si in unele piete din America si zona Oceanului Indian sau Pacific. Totodata, Dacia Logan este, de opt ani consecutiv, cel mai vandut model de pe piata auto din Romania.

    Clasamentul a fost publicat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, competitia “Legende pe roti” fiind organizata de Automotive News Europe si MSX International.

    Concursul s-a desfasurat on-line si a inclus 14 sectiuni, fiecare acoperind cate o etapa din istoria automobilului. Clasamentul pentru fiecare perioada a fost realizat in urma voturilor a peste 100.000 de participanti, care au avut de ales intre 10 modele preselectate de un grup de specialisti in domeniul auto.

    Vizualizari: 4005
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »