rss

In SUA vor fi vandute pick-up-uri electrice bazate pe Dacia Logan

  1. 11/02/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, electric, Electric Motor Cars, electrice, Logan Pick-Up
    Vezi toate fotografiile (2)

    Masina din imagine vi se pare cunoscuta? Ei bine, va inselati! Nu este vorba despre Dacia Logan Pick-up, ci despre Electric Motor Cars (EMC).

    Intradevar, este un automobil bazat pe Dacia Logan, dar discutam despre o versiune electrica ce va fi pusa in vanzare in Statele Unite de un fost dealer Chrysler din Iowa. Dupa cum se afirma pe site-ul Pickuptrucks.com, autovehiculele sunt asamblate in Romania, de unde sunt trimise peste ocean, cu deosebirea ca sub capota se afla un motor electric dezvoltat de americani.

    Pentru un pret de 33.950 dolari (circa 25.000 euro), clientii primesc o camioneta cu aceleasi dimensiuni si spatiu de incarcare ca si Dacia Logan Pick-up, dar animata de o unitate electrica ce ofera o autonomie de 420 kilometri, cifra impresionata pentru un automobil verde.

    Gene Gabus, proprietarul dealership-ului, a declarat ca primele 100 de exemplare sunt pe drum si spera sa gaseasca un grup larg de clienti in randul "ecologistilor si al tuturor celor care doresc sa lupte impotriva companiilor petroliere".

    Pe langa pick-up, in America vor ajunge alte doua versiuni electrice ale Logan-ului, van-ul si break-ul.

    Vizualizari: 1896
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »