rss

Video: Britanicii de la Autoexpress au testat in off-road Dacia Duster

  1. 10/08/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cum se comporta cel mai ieftin 4x4 din Anglia pe teren accidentat? Publicatia Autoexpress a supus unor teste off-road noul Dacia Duster, proaspat lansat pe piata britanica, unde este disponibil la un pret de pornire de 11.000 de euro.

    Recent lansat pe piata din Marea Britanie, Duster se afla deja in atentia presei de specialitate. Curiosi sa afle cum se descurca cel mai ieftin SUV, britanicii de la Autoexpress au supus modelul catorva provocari off-road.

    Programat sa ajunga in showroomuri in ianuarie 2013, autoturismul poate fi comandat deja la un pret de baza de 8.995 lire sterline, achivalentul a aproximativ 11.000 euro. Modelele Dacia vor fi vandute in reprezentantele Renault, francezii excluzand riscul unei canibalizarii cu gama Renault.

    Versiunea de baza Duster este echipata cu un motor de 1,6 litri pe benzina, capabil sa livreze 105 Cai Putere, si un sistem de tractiune fata. Aceasta unitate este oferita si cu tractiune 4x4, dar este disponibila numai in nivelul de echipare entry-level, care nu include nici macar radio.

    Pe frontul diesel, clientii britanici pot alege propulsoarul de 1,5 litri si 110 Cai Putere, oferit in nivelul de echipare Ambiance, care propune si CD Player cu conectivitate USB si Bluetooth.

    Versiunea cu tractiune fata Laureate, care costa 12.995 lire sterline, va fi probabil cea mai populara. Aceasta este dotata de aer conditionat, volan imbracat in piele si jante din aliaj de 16 inch.

    Vizualizari: 2449