rss

Renault Duster cu 135 Cai Putere, oferit pe piata din Ucraina

  1. 27/02/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    SUV-ul Renault Duster va fi disponibil pe piata din Ucraina si cu o unitate pe benzina de 2.0 litri, care produce 135 Cai Putere. Propulsorul nu va face parte si din oferta pentru Romania.

    Renault va oferi ucrainenilor posibilitatea de alegere a unui motor mai puternic comparativ cu gama propusa clientilor romani, unde cea mai potenta varianta dezvolta 110 Cai Putere.

    Noua motorizare lansata in Ucraina va fi disponibila atat cu tractiune integrala, cat si cu tractiune 4x2. Unitatea pe benzina de 2.0 litri din gama Duster este produsa inca din luna martie a anului precedent.

    Citeste si Dacia ocupa primul loc in topul satisfactiei clientilor europeni

    Dacia Duster va primi si o transmisia automata, preluata din gama Renault si modificata de inginerii RTR, care nu va face parte din propunerea constructorului auto pe piata autohtona, insa va fi oferita pe alte piete.

    Cel mai puternic Duster se comercializeaza pe piata din Brazilia, la un pret ce sare de 26.000 euro. SUV-ul se vinde tot sub logo-ul francezilor de la Renault si prezinta peste 770 de modificari comparativ cu versiunea europeana, cea mai puternica varianta fiind de 142 Cai Putere.

    Vizualizari: 2449