rss

Tuning: Dacia Duster Colour Concept si Darkster

  1. 30/07/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Tuning
    Vezi toate fotografiile (5)

    Specialistii de la Elia au aplicat SUV-ului Dacia Duster doua pachete de tuning. In timp ce primul, Colour Concept, este o noutate totala, Darkster este o evolutie a tuningului prezentat acum un an la Frankfurt. In ambele situatii, modelul vine cu un look mai agresiv, plus o infuzie de putere.

    Preocupati sa confere un nou aspect si mai multa putere gamei de modele din Alianta Renault-Nissan, casa de tuning Elia a accesorizat Dacia Duster cu o serie de accesorii noi, ce fac parte din doua pachete diferite: Colour Concept şi Darkster.

    Dacia Duster Colour Concept propune, dupa cum o spune si numele, o versiune colorata, cu o caroserie colantata intr-o nuanta stridenta de portocaliu mat, care contrasteaza cu bosajele largi, negre. Negrul se repeta si la nivelul dungilor de pe capota, carcaselor oglinzilor retrovizoare, spoilerului frontal si barei de protectie.

    Duo-ul negru/portocaliu se regaseste si la interior, tapiteria si materialele facand apel la aceste doua culori constrastante. Printre modificari se numara si suspensia revizuita, un sistem de evacuare nou si un plus de putere.

    In ceea ce priveste editia limitata Dacia Duster Darkster, aceasta reprezinta o reiterare a pachetului de tuning prezentat anul precedent, la Salonul Auto de la Frankfurt, care vine cu cu ceva mai multa agresivitate spre deosebire de Colour Concept.

    Negrul mat este nuanta vedeta, aceasta regasindu-se pe caroserie. Constrastul este obtinut prin alaturarea de elemente cromate: bara de protectie fata, praguri laterale, carcasele oglinzilor, manerele portierelor si grila radiatorului.

    Propunerea celor de la Elia este condimentata cu cu jante de 20 de inch, din aliaj, finisate tot in culoarea neagra si incaltate cu pneuri de 245/35. Din ecuatie nu lipsesc evacuarile duble cromate, luminile LED din bara frontala, luminile LED ale stopurilor si habitaclul imbracat in piele.

    Cireasa de pe tort este sistemul ECU recalibrat, care ofera inca 16 cai putere si 28 de Nm versiunii de top a propulsorului 1.5 dCi.

    Vizualizari: 9699
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »