rss

Dacia Duster Biro, versiunea limuzina a SUV-ului din Mioveni (video)

  1. 14/08/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, SUV
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dacia Duster a fost transformat in limuzina, in urma unui proiect la care au participat 23 de studenti din Craiova, Iasi, Bucureşti si Pitesti. Dintre acestia, 15 au fost angajati la  Renault Technologie Roumanie. Rezultatul a fost botezat Dacia Duster Biro Mobile.

    Dacia Duster a facut obiectul unui proiect al unui grup de studenti, in urma caruia a primit un pachet de tuning inedit. SUV-ului produs la Mioveni i-a fost marit ampatamentul si i-au fost adaugate o serie de elemente ce l-au transformat intr-o limuzina veritabila.

    Tinerii participanti au marit ampatamentul cu 1,5 metri si au decorat habitaclul pentru a se potrivi unor clienti afaceristi. Astfel, interiorul a fost dotat cu doua scaune suplimentare, o trapa panoramică din sticla, un set de suporturi pentru iPad, un ecrand LCD de dimensiuni mari pentru conferinţe si alte elemente specifice.

    Din ecuatie fac parte si conectivitatea Wi-Fi şi Bluetooth, un router 3G, climatizarea pe mai multe zone si un frigider pentru sampanie. Exteriorul nu a suferit modificari importante, fiind adaugat un set de geamuri laterale. Sub capota nu au fost operate schimbari, motorizarea ramand aceeasi.

    Studenţii care au participat la proiect provin de la Universitatile de profil din Craiova, Bucuresti, Pitesti si Iasi. Dintre acestia, 15 au fost angajaţi la Renault Technologie Roumanie in urma finalizarii proiectului.

    Mai jos puteti admira ineditul Dacia Duster Biro Mobile in actiune:

    Vizualizari: 2671