rss

Dacia Duster, un nou pachet de tuning de la Elia

  1. 12/12/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, SUV
    Vezi toate fotografiile (8)

    Casa de tuning Elia propune un nou pachet de tuning pentru Dacia Duster. SUV-ul a fost echipat cu un sistem multimedia Pioneer si o serie de elemente cromate.

    Dacia Duster face din nou obiectul unei operatiuni de tuning, cei de la Elia alegand sa personalizeze de aceasta data un Duster de culoarea alba. Modelul a fost echipat cu un kit de accesorii vopsite negru mat, cromate, precum si cu jante de 20 de inch.

    Astfel, ornamentele de la nivelul pragurilor laterale, cele doua bull-bar-uri, dar si jantele au un finisaj cromat. Totodata, SUV-ul produs la Mioveni a fost dotat cu un sistem de evacuare din otel inoxidabil si un set de stopuri cu tehnologie LED regasit si in pachetul anterior.

    Habitaclul nu prezinta prea multe modificari, exceptand sistemul multimedia 2DIN, realizat de Pioneer. Acesta include si un sistem de navigatie. Comparativ cu sistemul Media Nav, unitatea de la Pioneer include CD Player si slot pentru card micro SD, insa nu beneficiaza de conexiune USB sau AUX. Imbunatatile nu au continuat si sub capota, motorul fiind neatins.

    Vizualizari: 7895