rss

Dacia Duster, tuning agresiv

  1. 17/06/2013
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Tuning
    Vezi toate fotografiile (7)

    Dacia Duster a facut obiectul unei noi operatiuni de tuning. Cei de la LZParts au indraznit mai mult si au pregatit un kit special, denumit Admirable, care confera SUV-ului mioritic un aspect mult mai agresiv decat am fost obisnuiti.

    Dupa ce a primit suficienta atentie din partea tunerului Elia, specializat in modificarea si restilizarea modelelor din Grupul Renault, a sosit vremea ca Dacia Duster sa prinda mai mult curaj, cu ajutorul celor de la LZParts.

    Lesne de observat, Duster a capatat un aspect mult mai sportiv, la acest rezultat contribuind mai multe elemente: proiectoare noi, cu LED-uri, pozitionate in mijlocul grilei, protectii din plastic la nivelul bosajelor si un scut protector pentru motor. Totodata, garda la sol a fost marita cu aproximativ 30 de centimetri.

    Caracterul de off-roader a fost subliniat si cu ajutorul jantelor de 20 de inch, din aliaj, geamurilor fumuarii, capotei negre si stopurilor redesenate. Din kitul de tuning mai fac parte si geamurile cu impuls, un termometru exterior si luminile de stop cu funcţie pentru situaţii de urgenta.

    Nici habitaclul nu a scapat nemodificat, linia de design de la exterior regasindu-se si la interior. Astfel, LZParts a optat pentru insertii din plastic rosu la nivelul consolei centrale, al volanului si al portierelor. Mai mult decat atat, Dacia Duster a fost echipata cu un touchscreen de dimensiuni generoase, anticipand astfel faceliftul SUV-ului, care va aduce, cel mai probabil, si sistemul MediaNav.

    Vizualizari: 19369
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »