rss

Video: Citroen DS5 se prezinta

  1. 07/10/2011
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: Citroen, DS5
    Vezi toate fotografiile (1)

    Citroen continua cu promovarea noului DS5 si lanseaza o serie de filmulete menite sa convinga clientela. Noua nava amiral a gamei premium DS a fost lansata la Salonul Auto de la Frankfurt si utilizeaza platforma HYbrid4.

    Noul model masoara 4,52 m in lungime, 1,85 m in latime si are o caroserie aerodinamica, compacta. Spatiul destinat bagajelor poate ajunge pana la 465 litri, iar habitaclul poate gazdui cinci pasageri.

    Un melange ce aduce in prim plan eleganta si tehnologia hibrida, noul Citroen DS5 este propulsat de un sistem full-hybrid, format dintr-un motor diesel HDi de 2.0 litri si 163 CP si o unitate electrica de 37 CP. Crossoverul francezilor este echipat cu tractiune integrala.

    Printre cele mai interesante tehnologii se numara sistemul de control inteligent al tractiunii, sistemul video de avertizare la schimbarea involuntara a benzii de rulare si sistemul automat de schimbare a intensitatii farurilor in functie de trafic.

    Noul membru al gamei DS este dotat si cu Citroën eTouch, un sistem de siguranta disponibil in majoritatea tarilor in care se va lansa, ce include apel localizat de urgenta si apel de asistenta.

    Vizualizari: 2714
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »