rss

Citroen lanseaza editia speciala C1 Accessorize

  1. 18/07/2011
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: C1, Citroen
    Vezi toate fotografiile (8)

    Citroen a publicat primele imagini si informatii oficiale cu editia speciala C1 Accesorize, realizata impreuna cu celebrul brand de accesorii pentru femei. Modelul va fi lansat pe piata la data de 17 septembrie.

    Noul Citroen C1 Accesorize va fi produs intr-un numar de numai 500 de exemplare si este gandit special pentru publicul feminin. Paleta de nuante pentru caroserie include culori precum alb, gri si negru.

    Oglinzile retrovizoare sunt imbracate in fucsia, iar logo-ul Accesorize isi face simtita prezenta atat la interior, cat si la exterior.Citadina va fi livrata cu un pachet ce include un bagaj de weekend: umbrela, toc pentru ochelari de soare, breloc si multe altele.

    Citroen C1 Accesorize este pus in miscare de unitatea pe benzina de 1,0 litru, care produce 68 CP si poate fi comandat fie cu transmisie manuala, fie cu una automata. In echiparea standard intra elemente precum sistemul Audio Alpine, MP3 Player, conexiune pentru Bluetooth si Ipod si sistemul de navigatie Navigon Easy 20.

    Editia speciala va avea un pret de 12.000 Euro pentru versiunea cu transmisie manuala cu 5 trepte si 12.600 Euro pentru cea cu transmisie automata.


    Vizualizari: 2333