rss

Citroen DS5, marea premiera a francezilor la Frankfurt

 1. 01/09/2011
 2. Categoria: Citroën
 3. Tags: Citroen, DS3, DS5, Hibrid
  Vezi toate fotografiile (9)

  Citroen va lansa la Frankfurt al treilea membru al gamei premium DS, noul DS5. In plus, francezii vor mai aduce modelele DS3 si DS4, precum si un concept misterios.

  Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Shanghai, in urma cu patru luni, luxosul crossover are la baza conceptul C-SportLounge, lansat in anul 2005.

  Cel mai nou produs premium dezvoltat Citroen utilizeaza tehnologia HYbrid4, care a debutat pe versiunea hibrida a lui Peugeot 3008.

  Asadar, modelul este pus in miscare de un tren de rulare full-hybrid ce combina performana unui motor diesel HDi cu eficienta unui motor electric. Sistemul este format dintr-un motor diesel de 2.0 litri si 163 CV si o unitate electrica de 37 CP. Modelul beneficiaza de tractiune integrala.

  Mai mult decat atat, intreaga gama DS va fi prezenta la marele eveniment, ceea ce inseamna ca, pe langa noul DS5, vom puteam vedea si modelele de succes DS3 (intr-o versiune ultra-luxoasa denumita Ultra Prestige) si DS4.

  Tot atunci, constructorul auto va lansa si o versiune C3 cu technologia micro-hybride e HDi 70. Aceasta inregistreaza emisii de doar 87 g/km de CO2, ceea ce pozitioneaza Citroen C3 ca lider in categoria sa in ceea ce priveste emisiile de CO2.

  In privinta conceptului dezvoltat de casa auto nu se cunosc detalii.

  Vizualizari: 1946
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Toate anunturile »