rss

Citroen DS4, disponibil in Romania de la 19.890 Euro

  1. 30/06/2011
  2. Tags: Citroen, DS4
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul Citroen DS4 este disponibil pe piata din Romania incepand cu 1 iulie la preturi cuprinse intre 19.890 Euro si 27.240 Euro, cu TVA inclus. Al doilea membru al gamei premium DS vine cu trei versiuni de echipate si cinci motorizari.

    Gama de propulsoare, compusa din doua unitati HDi diesel si trei motoare pe benzina, acopera o paleta de puteri cuprinsa intre 110 si 200 CP. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte sau cu ajutorul uneia automate tot cu sase trepte.

    Noul Citroen DS4 este oferit in trei versiuni de echipare: Chic, So Chic si Sport Chic. In dotarea standard intra sase airbaguri si o serie de sisteme de asistenta a soferului. Portbagajul asigura un spatiu de depozitare a bagajelor de 370 litri.

    Modelul a obtinut punctajul maxim de 5 stele la ultimele teste de impact Euro NCAP, cu un punctaj de 97% pentru sistemele sale de asistenta.
     
    In plus, cel mai nou membru DS a primit si un premiu Euro NCAP pentru serviciul Citroën eTouch, o gama de servicii ce include apelurile de urgenta si apelurile pentru asistenta (in functie de tara).

    Vizualizari: 4200