rss

Citroen C5 primeste noi tehnologii

  1. 02/07/2012
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: C5, Citroen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Citroen aliniaza modelul C5 la noua filosofie de stil prin modificarea partii frontale. In plus, autoturismul primeste o serie de tehnologii noi, printre care suspensia Hydractive III+ si un nou sistem de navigatie.

    Citroen imbunatateste oferta C5 atat la nivel estetic, cat si la nivel de dotari. Astfel, autoturismul se remarca printr-o parte frontala mai rotunjita si un nou model de jante din aliaj de 17 inch, denumite "Egee", propuse in standard in functie de nivelul de echipare.

    Totodata, modelul este oferit cu o noua culoare de caroserie, brun "Guaranja ". La interior, pe nivelul de echipare Exclusive, Citroen C5 propune o noua tapiterie mixta piele/textil si noi decoruri.

    Francezii propun un nou sistem de navigatie, eMyWay cu Connecting Box, care intregreaza priza Jack, conexiune USB si Bluetooth. Citroen C5 Tourer beneficiaza de acelasi sistem de navigatie dotat cu o camera pentru marsarier. Noutatile nu se opresc aici, masina fiind disponibia cu tehnologiile CITROËN eTouch sau suspensia Hydractive III+.

    De la lansarea sa din 2008, Citroen C5, disponibil in versiunea Berlina si Tourer, a fost vandut in peste 400.000 de exemplare.

    Vizualizari: 2130
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »