rss

C4 L si C-Elysee, noile arme Citroen

  1. 20/06/2012
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: C4, c4 l, Citroen
    Vezi toate fotografiile (12)

    Citroen a publicat primele imagini si informatii oficiale cu versiunea berlina a modelului C4 si noul C-Elysee. Cele doua modele au fost concepute, in primul rand, pentru a cuceri pietele emergente, dar si Europa.

    In speranta de a-si mari cota de piata in tarile aflate in plina dezvoltare,  Citroen lanseaza noul C4 L, un sedan in trei volume ce poarta sufixul "L" pentru a face trimitere la termeneul "Lounge", si C-Elysee, gandit pentru a raspunde asteptarilor unei clientele exigente,

    Noul C4 L este primul model Citroen conceput de centrul de design Shanghai si vine cu o lista de dotari generoasa: blocuri optice cu xenon, sistem de navigatie cu ecran tactil de sapte inch, senzori de parcare, camera video pentru marsarier, senzori de lumina si ploaie, parbriz incalzit, pornire fara cheie, conectivitate USB si Bluetooth, harti 3D si multe altele.

    Citroen C4 L este echipat cu cele mai noi motorizari pe benzina: THP 155/170 (in functie de tara), dezvoltat in parteneriat cu BMW Group, si VTi 135. Ambele motoare pot fi cuplate la o noua cutie de viteze automata sau la o cutie secventiala cu 6 rapoarte.

    Pentru a se adapta cat mai bine specificului fiecarei piete, Citroen C4 L va fi fabricat in toate regiunile in care va fi vandut: in Wuhan, China pana la sfarsitul lui 2012 si in Kaluga, Rusia, in prima jumatate a lui 2013.

    Ideal pentru familii, cu 506 litri spatiu pentru bagaje, noul Citroen C-Elysee poate fi echipat cu o serie de dotari, de la aer conditionat cu afisaj digital, pana la radioul cu functie MP3 si hands-free Bluetooth.

    Pe anumite piete, noul Citroen C-Elysee va fi disponibil si cu ultima generatie de motoare VTi 72 CP. Produs la Vigo, in Spania, sedanul in trei volume va fi lansat initial in Turcia, Spania, Europa Centrala si Algeria la sfarsitul lui 2012. 


    Vizualizari: 2645
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »