rss

Citroen C3 facelift, primele imagini oficiale

  1. 24/07/2012
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: C3, Citroen, facelift
    Vezi toate fotografiile (5)

    Citroen a publicat primele fotografii oficiale cu noul C3 facelift in versiunea pentru piata din Brazilia. Modificarile se vor regasi si la nivelul modelului european si includ, printre altele, lumini LED integrate in bara de protectie fata si noi culori pentru caroserie si habitaclu.

    Faceliftul la care a fost supus Citroen C3 este demascat de modelul brazilian, ale carui imagini au fost dezvaluite in avans. Astfel, la trei ani distanta de la debutul pe piata, modelul primeste o serie de modificari estetice. Gama de motorizari ramane neschimbata.

    Noul C3 restyling se remarca prin baghetele cu LED-uri integrate in bara de protectie fata si blocurile optice redesenate. Nicio schimbare la nivelul posteriorului, dominat de aceeasi bara transversala cu finisaj cromat.

    Designerii casei auto au actualizat, de asemenea, interiorul, aici fiind introduse noutati precum fantele de aerisire cu cinci elemente. Totodata, modelul va fi disponibil cu noi culori pentru habitaclu si caroserie.

    La capitolul motorizari lucrarile stau la fel: gama de propulsoare va include aceleasi unitati pe benzina 1.5i 8v Flex (93 Cai Putere) si 1.6i 16v Flex Start (122 Cai Putere).

    Noul Citroen C3 facelift va fi lansat pe piata europeana la inceputul anului 2013. Pana atunci, autoturismul ar putea fi expus la Salonul Auto de la Paris.

    Vizualizari: 1612
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »