rss

Oficial: Chevrolet Malibu va fi comercializat si in Europa

  1. 12/10/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Malibu
    Vezi toate fotografiile (7)

    Dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Chevrolet confirma lansarea noului Malibu pe pietele europene. A opta generatie a modelului va fi oferita cu doua motorizari, una pe benzina si un diesel.

    Cu o existenta de 35 de ani, cel mai longeviv model de clasa medie din industria auto este construit pe platforma Epsilon II. Actualul model masoara 4,86 metri in lunime, 1,85 metri in latime si are o inaltime de 1,46 metri. Portbagajul are o capacitate de depozitare 462 litri.

    Clientii europeni pot alege intre propulsorul diesel de 2,0 litri, patru cilindri in linie, care dezvolta 164 Cai Putere si motorul pe benzina de 2,4 litri si o putere de 169 de cai. Noul Chevrolet Malibu va fi disponibil atat cu o transmisie manuala, cat si cu o cutie de viteze automata.

    Producatorul auto ofera in echiparea standard 8 airbaguri: airbaguri pentru sofer si pasagerul din fata cu declansare in doua trepte, airbaguri pentru zona pelviana/toracica pentru sofer si pasagerul din fata in cazul unor coliziuni laterale, precum si airbaguri tip cortina cu protectie anti-rasturnare.

    Autoturismul poate fi comandat cu jante de 17 sau 18 inch, iar paleta cromatica pentru exterior cuprinde noua nuante. La nivelul habitaclului pot fi realizate patru combinatii de culori, in functie de versiunea selectata. Tot la interior regasim un ecran tactil de 7 inch.

    Vizualizari: 2478