rss

Noul Chevrolet Trax, imagini si informatii oficiale

  1. 14/08/2012
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, mokka, Trax
    Vezi toate fotografiile (10)

    Chevrolet va lansa la Salonul Auto de la Paris noul Trax, SUV-ul compact al familiei de segment B a grupului General Motors, populata pana in prezent de Opel Mokka si Buick Encore. Crossoverul americanilor va fi oferit si cu tractiune integrala, iar gama de motorizari va fi formata din trei unitati.

    Chevrolet a publicat imagini si informatii oficiale cu noul Trax, model ce fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Cu o lungime de 4.248 milimetri, o latime de 1.776 milimetri si un ampatament de 2.555 milimetri, SUV-ul de mici dimensiuni se lauda cu un portbagaj cu un volum de 358 de litri.

    Habitaclul este generos, oferind multiple spatii de depozitare si opt combinatii de asezare a scaunelor. Totodata, clientii pot opta pentru sistemul infotainment MyLink, prin intermediul caruia smartphone-ul poate fi conectat la automobil, informatiile fiind vizibile pe un ecran tactil de sapte inchi montat pe bord.

    Chevrolet propune pentru noul Trax o gama de motorizari formata din trei unitati: 1.4 benzina Turbo, 1.6 benzina aspirat si un diesel de 1.7 litri. Motorul 1.4 Turbo livreaza 140 CP şi 200 Nm si poate fi comandat alaturi de un sistem de tractiune integrala. La fel si versiunea 1.7 diesel, care produce 130 CP si 300 Nm. Cele doua propulsoare pot fi cuplate si la o transmisie automate cu sase trepte. Toate motorizarile beneficiaza de tehnologia Start & Stop.

    Lista de dotari mai cuprinde sase airbaguri, sistem electronic de control al stabilitatii, asistenta la pornirea in rampa, sistem de control al tractiunii, ABS cu EBD si altele.

    Vizualizari: 2349
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »