rss

Noul Chevrolet Malibu va fi lansat in cadrul unei transmisiuni HD pe internet

  1. 14/04/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, facebook, Malibu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet va lansa noul Malibu pe Internet, intr-o transmisie HD care va coincide cu debutul fizic de la Salonul Auto de la Shanghai din 19 aprilie. Astfel, oameni de pe toate continentele vor putea urmari lansarea noului model Malibu in Statele Unite transmisa in direct.

    Transmisiunea HD reprezinta o premiera pentru industria auto si reflecta efortul Chevrolet de a revolutionaliza prezentarile la nivel global ale produselor sale, lansand noul Malibu in acelasi timp pe doua continente, pe mai multe retele sociale, site-uri cu profil media si dispozitivele mobile iPad si iPhone. Va fi de asemenea disponibila vizionarea in format standard pe internet a transmisiunii.

    Noul Malibu va fi comercializat in 100 de tari de pe sase continente. Chevrolet va depasi limitele impuse de fusurile orare, lansand modelul in direct pe internet, pe 18 aprilie, la ora 20:30 EDT (19 aprilie, la ora 02:30 CET) si la Salonul Auto din Shanghai pe 19 aprilie.

    Cei interesati pot urmari si pe Facebook premiera mondiala in direct, prin intermediul paginii alocate modelului respectiv, iar cei care detin un iPad sau un iPhone pot urmari lansarea online prin intermediul unei transmisiuni speciale, optimizata pentru dispozitivele mobile. Transmisiunea video de pe Facebook si dispozitivele iPad/iPhone va fi transmisa in format standard.

    Pana la debutul oficial, iata prima imagine aparuta pe Internet cu noul Chevrolet Malibu.

    Vizualizari: 1788
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »