rss

Noul Chevrolet Malibu, in premiera europeana la Frankfurt

  1. 23/08/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Frankfurt, Malibu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa debutul mondial in cadrul saloanelor auto din SUA si China, noul Chevrolet Malibu va fi prezentat publicului european la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Sedanul in trei volume va fi comercializat in 100 de tari de pe sase continente. Autoturismul utilizeaza platforma Epsilon II si masoara 4,86 metri in lunime, 1,85 metri in latime si are o inaltime de 1,46 metri. Spatiul destinat bagajelor este de 462 litri.

    Modelul poate fi comandat cu jante de 17 sau 18 inch, iar paleta de culori pentru exterior cuprinde noua nuante. La interior pot fi realizate patru combinatii de culori, in functie de versiunea selectata. Tot la interior regasim un ecran tactil de 7 inch.

    Clientii pot alege intre doua variante de motorizare pe benzina sau diesel, cu 4 cilindri, o cilindree de 2 si 2,4 litri si o putere de 164 CP, respectiv 169 CP. In Europa, noul Malibu va fi disponibil atat cu o transmisie manuala, cat si cu o versiune automata.

    Printre sistemele de control al sasiului se numara sistemul de anti-blocare la franare (ABS) cu patru canale, un sistem de control integral al tractiunii, sistemul de control electronic al stabilitatii (ESC) in viraje, sistemul de distributie electronica a fortei de franare (EBD), sistemul de asistare la franare (BA), sistemul de control al franarii in viraje, sistemul hidraulic de asistare la franare si sistemul de control al cuplului.

    La capitolul siguranta, Chevrolet ofera in echiparea standard 8 airbaguri: airbaguri pentru sofer si pasagerul din fata cu declansare in doua trepte, airbaguri pentru zona pelviana/toracica pentru sofer si pasagerul din fata in cazul unor coliziuni laterale, precum si airbaguri tip cortina cu protectie anti-rasturnare.

    Sistemul de asistare la parcarea cu spatele si camera video pentru marsarier sunt disponibile pentru nivelurile de echipare medii si superioare.

    Vizualizari: 2306