rss

Membrii Clubului Chevrolet Romania au format sigla Chevrolet din masini

  1. 24/11/2010
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    In weekendul care s-a incheiat, membrii Clubului Chevrolet.ro s-au mobilizat pentru organizarea unui eveniment unic. Fanii marcii Chevrolet au decis ca este momentul sa marcheze evolutia clubului din care fac parte, construind o sigla speciala, o sigla din masini.

    Evenimentul a reunit participanti din mai multe orase: Bucuresti, Brasov,  Braila, Campina, Constanta si Petrosani.

    Dupa mult asteptatul moment al formarii siglei Chevrolet, membrii clubului si masinile lor au participat la cateva concursuri de indemanare.

    Razvan Motoca, administratorul Clubului Chevrolet si cel care a organizat evenimentul,  a declarat: „Este un eveniment unic si sunt bucuros ca membrii clubului au fost atat de entuziasti sa participe la formarea siglei Chevrolet. Suntem un club relativ tanar, dar in continua crestere si cel  mai important: suntem o echipa unita si facem totul cu pasiune.”

    Chevrolet Romania a salutat initiativa deosebita a membrilor clubului. Catalin Manta, Country Manager Chevrolet Romania, a declarat: "Ne bucura nespus de mult initiativa membrillor Clubului Chevrolet si pasiunea cu care acestia si-au prezentat masinile la acest eveniment.

    Faptul ca acest club este in continua crestere este un lucru care demonstreza ca noile modele Chevrolet atrag din ce in ce mai multi fani.”  „Dedicarea acestora pentru marca Chevrolet nu poate decat sa ne onoreze" a adaugat Catalin Manta.

    Despre ClubChevrolet.ro

    Club Chevrolet.ro este comunitatea dedicata posesorilor de autoturisme marca Chevrolet. Clubul si-a inceput activitatea in august 2008 si a reusit sa uneasca aproximativ 1000 de posesori Chevrolet, numarul  acestora fiind in continua crestere.

    Vizualizari: 3095