rss

GM planuieste sa vanda 500.000 de masini electrice pana in 2017

  1. 16/11/2012
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, General Motors, Volt
    Vezi toate fotografiile (1)

    General Motors planuieste sa intre puternic pe piata autovehiculelor cu zero emisii. Producatorul auto american intentioneaza sa vanda nu mai putin 500.000 de masini electrice pana in anul 2017.

    Urmand reteta Toyota, care a reuseste sa detina in continuare controlul in segmentul autoturismelor hibride, GM vrea sa isi faca un nume la capitolul masini electrice. Pentru a-si atinge scopul, casa auto isi va extinde gama de autovehicule cu noi modele care sa atraga clientii interesati de propulsia alternativa.

    Astfel, General Motors vrea sa livreze pana in 2017 500.000 de masini cu propulsoare electrice, inclusiv cele care sunt echipate cu motoare pe benzina cu rol de generator de energie, cum este actualul  Chevrolet Volt.

    Pentru a-si atinge targetul, casa auto va lansa o intreaga armata de astfel de modele, printre care si viitorul  viitorul Chevrolet Spark EV. Anul acesta, constructorul american ar trebui sa livreze 50.000 de autovehicule cu zero emisii, oferta fiind compusa in prezent din Chevrolet Volt si Buick LaCrosse, Regal si Chevrolet Malibu, acestea din urma echipate cu sistemul eAssist. În 2014, sistemul va fi adoptat si de Chevrolet Impala.

    Vizualizari: 2079