rss

Conceptul Chevrolet Cruze Hatchback va fi produs in serie

  1. 29/12/2010
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet Cruze, Hatchback
    Vezi toate fotografiile (5)

    Prototipul Chevrolet Cruze in doua volume prezentat la ultimul Salon Auto de la Paris va intra in productie. Marturie stau schitele modelului final depuse la Oficiul European de Brevete.

    Intre versiunea de serie si concept nu vor fi mari diferente, modelul infatisat la evenimentul francez fiind destul de realist pentru a pune problema punerii in practica.

    Versiunea cu cinci usi a autoturismului Cruze va debuta pe piata la mijlocul anului urmator si va fi comercializata in Australia de catre brandul Holden. Revenind la modificari, aceasta ar putea aparea la nivelul barei de protectie fata si la designul blocurilor optice.

    Chevrolet Cruze Hatchback va inlocui actualul Lacetti cu cinci usi si va utiliza platforma noului Astra, ceea ce va face din modelul Chevy varianta mai economica a autoturismului Opel. Dupa estimarile constructorului auto, aceasta versiunea hatchback va reprezenta 62% din vanzarile totale Cruze.

    Modelul, care cel mai probabul nu va fi comercializat in Statele Unite ale Americii, ar putea beneficia de aceleasi motoare prezente pe Cruze in trei volume: unitatea pe bezina de 1,6 litri si 113 CP si turbodieselul de 2,0 litri cu versiuni de putere de 150 si 163 cai.

    Pentru a va reaminti cum arata conceptul, puteti urmari filmuletul de mai jos:

    Vizualizari: 2143