rss

Chevrolet Trailblazer Concept, foarte aproape de versiunea de serie

  1. 11/11/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Trailblazer
    Vezi toate fotografiile (10)

    Chevrolet a lansat noul concept TrailBlazer la Salonul Auto de la Dubai. Prototipul nu difera foarte mult de modelul de productie, al carui debut este programat anul 2012.

    SUV-ul cu sapte locuri are la baza platforma mecanica a pick-up-ului Colorado si va fi comercializat in intreaga lume ca produs global.

    Conceptul dezvaluit la Dubai beneficiaza de un sistem de tractiune integrala si este pus in miscare de un motor Duramax turbodiesel de 2,8 litri si 180 Cai Putere, de provenienta General Motors.

    Desi nu au fost furnizat informatii oficiale privind oferta de motorizari disponibila pentru modelul de serie, aceasta ar putea fi formata din aceleasi unitati regasite si pe Colorado. Astfel, pe langa turbodieselul Duramax de 2,8 litri, viitorul Chevrolet TrailBlazer ar putea primi si o unitate mai mica, de 2,5 litri, 150 Cai Putere si un cuplu maxim de 350 Nm.

    Vor exista atat versiuni cu tractiune integrala, cat si pe doua roti, iar unitatile vor putea fi cuplate fie la o transmisie manuala, fie la una automata.

    Caroseria a fost creata de Centrul de Design GM din Brazilia si este definita de formele musculoase si jantele de 20 de inch. Potrivit Chevrolet, prototipul este foarte asemanator cu produsul final.

    Vizualizari: 1990