rss

Chevrolet prezinta noul Corvette Stingray

  1. 14/01/2013
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Corvette
    Vezi toate fotografiile (8)

    Chevrolet a lansat la Salonul Auto de la Detroit noul Corvette Stingray. Bolidul este cel mai puternic model de serie proiectat vreodata, avand o putere  totala de 450 Cai si un cuplu maxim de 610 Nm.

    Avand ca sursa de inspiratie modelul Sting Ray din anul 1963, Chevrolet a pregatit noul Corvette Stingray. Noua propunere a americanilor este cel mai puternic model standard proiectat vreodata, avand o putere de 450 de cai putere si un cuplu de 610 Nm. Totodata, este cel mai performant model standard de pana acum, putand accelera de la 0 la 60 km/h in mai putin de patru secunde.

    Chevrolet Corvette Stingray are un cadru de otel si un sasiu nou, un tren de rulare si tehnologii aferente noi, precum si un design exterior si interior complet noi. Habitaclul include materiale precum fibra de carbon autentica, aluminiul si pielea artizanala, doua tipuri de scaune noi si ecrane configurabile pentru sofer si infotainment, cu diagonala de opt inch fiecare.  

    Bolidul poate fi configurat in unul dintre cele cinci moduri de conducere, ce permite personalizarea a 12 atribute ale autovehiculului. Modelul mai beneficiaza de o transmisie manuala noua cu sapte trepte de viteza si sincronizare activa a turatiei, ce anticipeaza treapta de viteza selectata si sincronizeaza turatia motorului cu aceasta.

    La realizarea caroseriei au fost utilizate materiale usoare. Capota si panoul acoperisului sunt din fibra de carbon; aripile, portierele si panouri spate, din materiale compozite; panourile din partea inferioara a caroseriei din compozit nano-carbon. In plus, autoturismul ascunde un cadru nou din aluminiu.

    Noul Corvette Stingray va fi produs la uzina de asamblare GM din Bowling Green, Kentucky, ce a beneficiat de imbunatatiri in valoare de 131 milioane de dolari, inclusiv o investitie de aproximativ 52 de milioane de dolari, ce permite producerea in premiera a cadrului din aluminiu la nivel intern.  

    Modelul Corvette Stingray coupe 2014 va fi pus in vanzare in al treilea trimestru al anului 2013.

    Vizualizari: 2745
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »