rss

Chevrolet Malibu, noi detalii si imagini

  1. 19/04/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Malibu
    Vezi toate fotografiile (8)

    Chevrolet a transmis pe Internet prezentarea oficiala a celui mai nou model, Malibu, gazduita de Salonul Auto de la Shanghai. Totodata, constructorul auto a publicat si o galerie foto.

    Sedanul in trei volume va fi vandut in 100 de tari de pe sase continente. Autoturismul utilizeaza platforma Epsilon II si masoara 4,86 metri in lunime, 1,85 metri in latime si are o inaltime de 1,46 metri. Spatiul pentru bagaje este de 462 litri.

    La lansare, cel mai nou membru Chevrolet va fi oferit cu motorul Ecotec cu patru cilindri si injectie directa, de 2,5 litri, ale carui performante nu se cunosc inca, dar ar trebuie sa se situeze in jurul valorii de 193 CP si un cuplu maxim de 245 Nm.

    Propulsorul este disponibil numai cu o transmisie automata cu sase trepte. Chevrolet Malibu este echipat cu o suspensie fata MacPherson si un sistem multi-link pe spate.

    Debutul comercial va avea loc in 2012 in America de Nord, in acest sens fiind deja prezentate nivelurile de echipare LS, LT si LTZ, cu zece culori disponibile pentru caroserie si patru nuante pentru interior.

    Specificatiile versiunii europene nu au fost inca publicate.

    Vizualizari: 3038