rss

Chevrolet ia in calcul o versiune hibrida plug-in Cruze

  1. 25/11/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Cruze, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet ar putea avea in curand inca un ambasador al consumului si emisiilor de noxe, pe langa Volt. Este vorba de o viitoare versiune hibrida plug-in a modelului Cruze.

    General Motors ia in calcul extinderea gamei de vehicule verzi prin lansarea unei versiuni hibride Cruze, conglomeratul american considerand ca un astfel de vehicul isi va gasi locul in oferta Chevrolet, fara sa afecteze vanzarile Volt.

    Versiunea eco Cruze se va diferentia de Volt in primul rand prin pret, hibridul plug-in fiind cu siguranta mai ieftin comparativ cu vehiculul electric cu autonomie extinsa.

    In plus, trenul de propulsie va face sigur diferenta. In timp ce Volt este o masina electrica, a carui energie este asigurata de un motor cu combustie interna (acesta actionand ca generator, si nu ca unitate de propulsie), Chevrolet Cruze hibrid plug-in va folosi pentru deplasare atat motorul traditional, cat si cel electric.

    Noul hibrid in trei volume va intra in concurenta cu Toyota Prius Plug-in Hybrid. Modelul niponilor are un consum de numai 2,2 litri la suta de kilometri si un nivel al emisiilor de noxe de 49 de grame pe kilometru. Autonomia ar trebui sa fie similara cu cea a competitorului sau, si anume in jur de 20 de kilometri, in modul electric.

    Vizualizari: 1778
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »