rss

Chevrolet Cruze hatchback va debuta in premiera mondiala la Geneva

  1. 02/02/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet Cruze, Hatchback
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet va lansa in premiera mondiala versiunea de serie Cruze hatchback la editia cu numarul 81 a Salonului Auto International de la Geneva, in perioada 3 – 11 martie. Prototipul Chevrolet Cruze in doua volume a fost prezentat la ultimul Salon Auto de la Paris.

    Chevrolet Cruze Hatchback va inlocui actualul Lacetti cu cinci usi si va utiliza platforma noului Astra, ceea ce va face din modelul Chevy varianta mai economica a autoturismului Opel. Dupa estimarile constructorului auto, aceasta versiunea hatchback va reprezenta 62% din vanzarile totale Cruze.

    Volumul de incarcare al versiunii de serie Cruze hatchback este de aproape 400 de litri, autovehiculul fiind prevazut cu scaune spate fractionabile 60/40. Modelul ar putea beneficia de aceleasi motoare prezente pe Cruze in trei volume: unitatea pe bezina de 1,6 litri si 113 CP si turbodieselul de 2,0 litri cu versiuni de putere de 150 si 163 cai.

    Noul Chevrolet Cruze hatchback cu cinci usi va fi pus in vanzare in Europa la jumatatea anului 2011, iar preturile vor fi anuntate cu putin timp inainte de data lansarii. Pe langa acesta, Chevrolet va mai aduce in Romania in acest an inca patru noutati: monovolumul Orlando, o versiune restilizata a SUV-ului Captiva si noul Aveo.

    Vizualizari: 2056