rss

Chevrolet castiga cota de piata

  1. 15/07/2010
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet
    Vezi toate fotografiile (1)

    In conditiile scaderii continue a pietei auto, marca Chevrolet a reusit sa castige cota de piata in mod constant. Conform ultimelor date despre inmatricularile de masini noi, venite de la DRPCIV, piata autoturismelor a scazut in primele 6 luni ale anului 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 41,53 procente.


    Chevrolet a fost singura marca auto din top 20 care a inregistrat  cresteri ale vanzarilor in primul semestru al anului 2010 : +2,43 procente, atingand o cota de piata de 5.18% (+2.22% fata de semestrul I al lui 2009).


    Cresterea vanzarilor Chevrolet  se datoreaza atat preturilor foarte avantajoase, combinate cu cei 5 ani garantie, cat si noilor produse oferite. Chevrolet propune clientilor sai un pachet foarte avantajos dotari/pret/siguranta.


    Noile modele Chevrolet, Spark si Cruze au avut un rol cheie in cresterea vanzarilor, calitatea si siguranta acestora fiind apreciate de un numar de clienti din ce in ce mai mare: in numai 3 luni de la lansare noul Chevrolet Spark  a devenit lider in segmentul sau.

    In trimestrul 3 vor continua ofertele avantajoase. Prin programul REMAT clientii pot achizitiona modele Chevrolet la preturi excelente, in ciuda cresterii TVA-ului. "Este un moment oportun pentru cumpararea unui model Chevrolet, achizitia la preturile actuale fiind o investitie sigura pe termen mediu, acoperita de cei 5 ani de garantie," precizeaza Catalina Manta, directorul reprezentantei Chevrolet Romania.

    Mai mult, clientii Chevrolet pot beneficia de 5 plinuri de combustibil cadou prin creditul Chevrolet (rata fixa in RON) oferit de BRD Finance IFN SA.

    Vizualizari: 1785
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »