rss

Chevrolet Spark facelift, disponibil in Romania de la 8.736 de euro

  1. 29/01/2013
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, facelift, Spark
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Chevrolet Spark facelist este oferit pe piata din Romania la un pret de pornire de 8.736 euro, pentru modelul echipat cu unitatea de 68 Cai Putere, in echiparea standard LS.

    Lansat cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Chevrolet Spark este acum disponibil si pe piata din Romania la un tarif de baza de 8.736 euro. Oferta pentru Romania include doua unitati pe benzina: 1.0 litri si 68 Cai Putere si 1.2 litri si 82 Cai Putere. Echipat cu motorul entry-level, noul Spark facelift sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 15.5 secunde si promite un consum mediu de 5.1 litri/100 km.

    Propulsorul mai puternic inregistreaza acelasi consum de 5.1 litri/100 km, insa ajuta masina sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 12.1 secunde.

    Nivelul de echipare standard include dotari precum jante de otel de 13 inch, bancheta rabatabila fractionat, deschidere din interior a portbagajului, kit reparatie roata, servodirectie, stergator luneta, geamuri in tenta de culoare, preechipare radio, sase airbaguri, ABS, centuri pretensionate si imobilizator motor.

    Printre modificarile aduse se numara grila frontala noua, un spoiler fata cu prize de aer redesenate si proiectoare cu elemente cromate. In urma operatiunii de facelift, citadina americanilor a promit un set nou de jante de 15 inch.

    In ceea ce priveste habitaclul, instrumentele de bord au fost puse in valoare, iar plansa de bord se lauda cu un nou loc de depozitare. Din ecuatie nu lipsesc materialele noi.

    Vizualizari: 2894