rss

Chevrolet aduce la Paris noul Spark facelift

  1. 28/08/2012
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, facelift, Spark
    Vezi toate fotografiile (3)

    Chevrolet va prezenta la Salonul Auto de la Paris noul Spark facelift. Citadina americanilor a primit o serie de modificari estetice subtile atat la interior, cat si la nivelul habitaclului. Sub capota lucrurile raman neschimbate.

    Chevrolet Spark a fost supus unei operatiuni de restilizare, modelul pentru 2013 urmand a fi dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Paris de luna viitoare. Autoturismul vine cu o noua grila si un spoiler actualizat, precum si cu lampi de ceata redesenate, cu cadru cromat.

    De la modificarile exterior trecem la interior, unde Chevrolet propune o consola de instrumente actualizata, mai intuitiva, si o paleta imbogatita de materiale si culori. La capitolul motorizari nu exista noutati, ceea ce inseamna o oferta compusa din unitatile 1.0 de 68 Cai Putere si 93 Nm si motorul de 1.2 litri, 81 Cai Putere si 111 Nm. Ambele motorizari raman disponibile atat pe benzina, cat si benzina plus GPL.

    Faceliftul continua cu jantele din aliaj de 15 inch cu design nou, plus alte optiuni de personalizare. Momentan nu au fost furnizate preturile, insa este de asteptat ca acestea sa nu difere foarte mult de lista actuatala de tarife de comercializare.


    Vizualizari: 1345
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »